Sushirullen tecknar första avtalet med ICA

Nyhetsuppdatering 16/10-2018

 

Sushirullens riktade fokus på att expandera inom dagligvaruhandeln har nu resulterat i det första avtalet med en ICA-handlare. Det handlar om ICA Maxi i Flemingsberg som kommer att saluföra en speciellt framtagen meny av Sushirullens produkter genom en överenskommelse om dagliga leveranser från den närliggande enheten i Flemingsbergs station. Menyn innehåller även en cateringdel som ICAs kunder kan beställa för privata fester, företagsevent och liknande.

Avtalet börjar gälla direkt och första försäljningsdag blir redan på måndag den 22:a oktober. Enheten ägs av en franchisetagare men drivs på uppdrag av Sushirullens huvudkontor och trepartslösningen har goda förutsättningar för att bli lukrativ för att alla inblandade.

 

Detta är ett första steg att utöka Suhsirullens närvaro inom dagligvaruhandeln och målsättningen om minst 2 nya kontrakt innan årsskiftet har således fyllts till hälften. Vi är försiktiga med att skruva upp målsättningar och förväntningar men med tanke på att vi har pågående förhandlingar med flera olika handlare och kedjor så ser vi väldigt positivt på utvecklingen i närtid.

 

För frågor och intresseanmälan om att köpa/sälja aktier i Sushirullen, kontakta Mikael von Bargen på mikael.vonbargen@sushirullen.se

 

Recent Posts