Nedan presenteras ett urval av våra samarbetspartners. Är ni intresserade av att samarbeta med oss, tveka inte att höra av er till oss för ett förutsättningslöst möte.

FundedByMe eAktiebok

FundedByMe är en internationell aktör inom aktie- och lånebaserad crowdfunding och vänder sig till företag som har ett kapitalbehov mellan 2-25 miljoner kronor.

FundedByMe har framgångsrikt hjälpt 400 företag med finansiering via deras crwodfunding-plattform.

Idag har FundedByMe en en medlemsbas som utgör ett snabbt växande nätverk av 60 000 investerare från 170 länder och har sitt huvudkontor i Sverige.

Sciety

Sciety erbjuder ett nätverk av professionella investerare, yrkesutövare inom life science och hälsa samt privatsparare. På vår online-plattform når du ut till många investerare på samma gång och får möjlighet att bygga ett investerarnätverk som kan bidra med kompetens och kontakter såväl som marknadsföring och produktutveckling. Investeringsprocessen sker online och Sciety tar hand om det legala och administrativa arbetet i samband med finansieringen. Inriktning: bolag inom hälsa och life science, startup – till expansionskapital, finansieringsbehov 0,5 – 20 MSEK. För mer information besök Sciety

Seedfundit

SeedFundIt filterar svenska startups i företagsinkubatorer och matchar dem med såddinvesterare . Genom vår partnerskap med de bästa företagsinkubatorer i Sverige väljer vi ut och exponerar investklara startups till vårt investerarnätverk. För mer information besök SeedFundIt.

minc

ideon innovation

Eaktiebok.se samarbetar med Ideon Innovation i Lund där vi tillsammans verkar för en ökad kvalitet på bolagshandlingar, aktieböcker och ägarrelationer.

Think accelerate THINK är en accelerator i Helsingborg med ett entreprenörsprogram med fokus på att, under 3 månader ta ett nystartade bolag från idé till lansering. THINKs entreprenörer använder Eaktiebok.se för att kvalitetssäkra sina bolagshandlingar så som aktieboken samt handlingar som berör exempelvis emissioner.

Swedish innovation compassSwedish Innovation Compass är en plattform som hjälper entreprenörer, uppfinnare, startups och företag i innovationssystemet i Sverige att hitta rätt resurser för att växa.

För mer information besök: www.swedishinnovationcompass.com

Syna partnerSYNA är en av våra partners som levererar bolagsdata för att förenkla din registrering av bolag i aktieboken. Kreditupplysningar, bevakningar och registervård är några av de tjänster som SYNA erbjuder. Läs mer om SYNA.

eaktiebok resultera i redovisningResultera erbjuder bland annat tjänster inom ekonomisk redovisning, bokföring, fakturering, betalning av påminnelser, personal- och löneadministration, deklarationer, årsbokslut och korrespondens med olika myndigheter. Du väljer själv hur stor del av din ekonomiska administration och bokföring som du vill outsourca. Du kan läsa mer om Resultera här!

Följ oss i våra sociala kanaler!