fbpx

Nedan presenteras ett urval av våra samarbetspartners. Är ni intresserade av att samarbeta med oss, tveka inte att höra av er till oss för ett förutsättningslöst möte.

Syna partner

Spotlight Stock Market

Spotlight Stock Market är en marknadsplats som grundades med en tydlig idé; att göra det enklare, tryggare och synligare för tillväxtbolag att vara noterade. Läs mer på https://www.spotlightstockmarket.com

Syna partner

SYNA

SYNA är en av våra partners som levererar bolagsdata för att förenkla din registrering av bolag i aktieboken. Kreditupplysningar, bevakningar och registervård är några av de tjänster som SYNA erbjuder. Läs mer om SYNA.

Sciety

Sciety

Sciety erbjuder ett nätverk av professionella investerare, yrkesutövare inom life science och hälsa samt privatsparare. På vår online-plattform når du ut till många investerare på samma gång och får möjlighet att bygga ett investerarnätverk som kan bidra med kompetens och kontakter såväl som marknadsföring och produktutveckling. Investeringsprocessen sker online och Sciety tar hand om det legala och administrativa arbetet i samband med finansieringen. Inriktning: bolag inom hälsa och life science, startup – till expansionskapital, finansieringsbehov 0,5 – 20 MSEK. För mer information besök Sciety

eaktiebok resultera i redovisning

Resultera i Redovisning

Resultera erbjuder bland annat tjänster inom ekonomisk redovisning, bokföring, fakturering, betalning av påminnelser, personal- och löneadministration, deklarationer, årsbokslut och korrespondens med olika myndigheter. Du väljer själv hur stor del av din ekonomiska administration och bokföring som du vill outsourca.

Think accelerate

Think

THINK är en accelerator i Helsingborg med ett entreprenörsprogram med fokus på att, under 3 månader ta ett nystartade bolag från idé till lansering. THINKs entreprenörer använder Eaktiebok.se för att kvalitetssäkra sina bolagshandlingar så som aktieboken samt handlingar som berör exempelvis emissioner.

ideon innovation

Ideon Innovation

Eaktiebok.se samarbetar med Ideon Innovation i Lund där vi tillsammans verkar för en ökad kvalitet på bolagshandlingar, aktieböcker och ägarrelationer.