Snart publiceras här nästa crowdfunding case

Håll utkik för vårt nästa crowdfunding case. Vi kommer inom kort kunna presentera vilket bolag som kommer göra sin crowdfunding runda med oss på eAktiebok. Läs gärna mer om vår crowdfunding här nedan!

Equity-crowdfunding genom eAktiebok

Vi på eAktiebok har en lång erfarenhet att hjälpa bolag växa för att sedan kunna ta klivet vidare i utvecklingen, därför har vi valt att utveckla en equity-crowdfunding genom eAktiebok. Vi har förstått att det finns behov och vilja från företag att anskaffa kapital och öka ägarspridning samtidigt som investerare har ökat sitt intresse för att investera i relativt nystartade projekt och företag där investerare kan göra en bra affär i en lyckad crowdfunding.

Vi kan förse ert företag med hjälpmedel som underlättar er aktiebok och hantering av depå för era investerare vid en crowdfunding. Med andra ord, vi hjälper er crowdfunding från början till att crowdfunding har slutat men också efteråt genom att tillhandahålla tjänsten eAktiebok vilket är en digital plattform för aktiebok.

TILL DIG SOM VILL INVESTERA

Att investera i equity-crowdfunding är en stor möjlighet för dig som investerare att komma med från början när företag vill få in kapital men samtidigt öka antalet investerare för till exempel kommande börsintroduktion. Som investerare har du möjlighet att påverka företagets framtid genom ditt ägarskap. För att lyckas med dina investeringar rekommenderar vi att du gör en noggrann analys av bolaget. Vill du läsa mer om crowdfunding och hur det fungerar?

Crowdfunding kan hjälpa er nå drömmen

Framtidens företag

Vi hjälper framtidens företag att förstå vikten av kapitalanskaffning och ägarspridning för kommande händelser i bolagens utveckling, till exempel en IPO (börsintroduktion). Genom vår plattform kan vi hjälpa företag att utvecklas och hitta nya investerare.

Synergieffekter

För företag som vill använda sig av vår plattform, tillkommer även möjligheten att göra tillägg och använda sig av tjänsten eAktiebok som är en digital tjänst där företag enkelt kan administrera aktieboken online men även för investerare som kan se sitt innehav. Det gör stora fördelar att använda vår crowdfunding då ni som företag kommer ha allt samlat under en hemsida.

Efter Crowdfunding

Efter en lyckad crowdfunding kan ni använda eAktiebok tjänster för att kunna sköta det administrativa gällande aktiebok samtidigt som ni har möjlighet att kunna sköta kommunikation och annan viktig information till.

Börsintroduktion

Om ditt företag lyckas med en crowdfunding finns även möjligheter i framtiden att göra en börsintroduktion. Genom en börsintroduktion har ni möjlighet att er aktie handlas på en publik marknad. För att lyckas med detta finns ett flertal kriterier där en crowdfunding är en bra start på vägen!

En riktigt lyckad crowdfunding

Katalysen och Partners

Vi har nyligen avslutat den första crowdfundingen med ett lyckat avslut. Katalysen & Partners runda avslutades med att ha samlat in totalt 23 547 296 kronor, vilket är en extremt bra start för vår satsning. Behovet av kapital för företag växer samtidigt som vi har förstått att investerare har ökat sitt intresse för att investera i onoterade bolag men som inom en kort framtid kommer att vilja notera sig
Share This