Snart publiceras här nästa crowdfunding case

Håll utkik för vårt nästa crowdfunding case. Vi kommer inom kort kunna presentera vilket bolag som kommer göra sin crowdfunding runda med oss på eAktiebok. Läs gärna mer om vår crowdfunding här nedan!

Crowd­funding kan hjälpa er nå drömmen

Vi har lång erfarenhet att hjälpa bolag växa för att sedan kunna ta klivet vidare i utvecklingen.

Crowdfunding by eAktiebok hjälper er genom hela processen för en equity-crowdfunding från början till slut tillsammans med koncernens kunniga experter inom juridik, kommunikation och digitala aktieböcker. Vi erbjuder en helhetslösning där vi även efter en lyckad crowdfunding har hjälpmedel för hantering av investerare med hjälp av vår digitala plattform för aktieböcker och gör er redo mot en noterad värld.

Framtidens företag

Vi hjälper först att juridiskt se över bolaget och er bolagsrätt så ni har allting som behövs för att uppfylla de lagar som krävs för att göra en crowdfunding.

Crowdfunding

Vi gör alltid en Due Diligens och en extern analys av ert bolag för att hjälpa er visa för potentiella investerare att ni är rätt bolag att investera i   

Synergieffekter

Vi sätter upp en kampanjsida med investeringserbjudandet på vår hemsida och håller i marknadsföringskampanjen tillsammans med vårt dedikerade marknadsföringsteam

Börsintroduktion

Med hjälp av vårt systerbolag Nordic Issuing genomför vi hela teckningsförfarandet, allt från att bygga en anmälningssida till att genomföra registreringen av emissionen.

 

TILL DIG SOM VILL INVESTERA

Utöver att vi projektleder hela förfarandet av crowdfundingen har vi idag ett uppbyggt investerarnätverk som vi når ut till med ert investeringserbjudande. Investerarna är idag aktivt engagerade i onoterade bolag och har därav ett stort intresse för att investera i bolag som ditt.

En riktigt lyckad crowdfunding

Katalysen och Partners

Vi har nyligen avslutat den första crowdfundingen med ett lyckat avslut. Katalysen & Partners runda avslutades med att ha samlat in totalt 23 547 296 kronor, vilket är en extremt bra start för vår satsning. Behovet av kapital för företag växer samtidigt som vi har förstått att investerare har ökat sitt intresse för att investera i onoterade bolag men som inom en kort framtid kommer att vilja notera sig
Share This