Eaktiebok

Kommunikationsplattform

I eAktiebok ingår en nyhetstjänst och en kommunikationsplattform för dig som entreprenör och för dina ägare.
Med nyhetstjänsten kan du enkelt ge ut nyheter riktade till enbart dina ägare och funktionärer, till alla tusentals depåinnehavare på eAktiebok samt som en publik nyhet på eAktieboks hemsida. Du kan även diskutera med dina ägare i ett slutet forum där både du och aktieägarna kan skriva och besvara utan att någon obehörig kan komma åt er kommunikation.

Kommunikationsplattformen kan med fördel användas till att hålla bolagets ägare informerade om bolagets utveckling. Till nyheterna som skapas i systemet kan ni givetvis bifoga filer samt även välja om nyheten utöver att de presenteras i systemet ska gå iväg som ett mejl till era ägare. Har ni laddat upp er logga i systemet bifogas den automatiskt i nyheten.

I eAktiebok.se finns även ett slutet forum för alla aktieägare där alla kan diskutera öppet och ställa de frågor som man eventuellt har. När ni för dialoger i forumet så får alla möjlighet till samma information och ni undviker att ta dessa via mejl.
Ni kan även välja om nyheten skall nå ut till alla de tusentals som har en depå hos eAktiebok.se, de består idag av både entreprenörer och investerare.

Du kan även välja att publicera nyheter publikt på eAktiebok.se, då når du alla som har en depå på eAktiebok.se och alla tusentals som besöker webbplatsen varje månad.